Skip to content

Cifra 13 – La graniţa dintre superstiţie şi credinţă

Cea mai de temut cifră din numerologie, se pare că unora le aduce foarte mult noroc. Astfel, menţionăm aici pe cei din zodia Peştilor şi a Scorpionilor, în general, semnul de Apă. Tot cifra 13, pentru cei născuţi la acesta dată, anunţă un destin fericit şi plin de neprevăzut, în sensul bun al cuvântului.
Şi celor din zodia Taurului, Capricornului şi Vărsătorului, cifra 13 le aduce noroc. Deseori, în jocurile de noroc, această cifră este foarte importantă şi deosebit de norocoasă. Şi ca tabloul cifrei 13 să fie complet, îl vom completa adăugând că şi ziua de marţi sau sâmbătă, este una cu noroc, în raport cu 13. La fel şi vestitele “3 ceasuri rele”! De fapt, între ziua de marţi şi cea de sâmbătă, sunt 3 zile diferenţa – aşadar, tot de cifră 3 ne izbim şi aici.
În altă ordine de idei, pisica neagră, este considerată purtătoare de noroc în Anglia, iar ziua de marţi, cea mai norocoasă.
Cifra 3 – 13, reprezintă simboluri oculte şi religioase, mai vechi decât ne închipuim noi. La creştini, Sfânta Treime este strâns legată de cifră 3, iar la musulmani şi hinduşi, cifra 13 este considerată de bun augur.
Totuşi, numărul celor care le poartă ghinion cifra 13, este cu mult mai mare decât a celor care le aduce noroc. O statistică neoficială, indică faptul că din 10 persoane, la 7-8, cifra 13 aduce nenorociri, la fel şi ziua de marţi.

REDACŢIA

Published inEditorial
consiliere parapsihologica